Meststoffen

Meststoffen


Bemeste tuinaarde: Zak van 40 liter

€ 3,75 Excl. BTW: € 3,10

Wanneer te gebruiken?De naam tuinaarde is eigenlijk een verzamelnaam voor de aardesoorten die geschikt zijn voor de tuin.Tuinaarde bestaat meestal voor het grootste deel uit bemeste humus.Bemeste tuin..

Dcm mix 2 - 25 kg
Nieuw

Dcm mix 2 - 25 kg

€ 45,00 Excl. BTW: € 37,19

Product Informatieformule rijk aan kalium: ideaal voor bloeiende planten, heesters, bomen, rozen, vaste planten, (fruit)bomen, aardbeien, vrucht- en knolgroentendankzij zijn zachte werking uitermate g..

Dcm mix 3 - 25 kg
Nieuw

Dcm mix 3 - 25 kg

€ 40,00 Excl. BTW: € 33,06

Product Informatieideale basisbemesting voor gazons, groenten, boomkwekerij- en siergewassen met nadruk op (blad)groeinadruk op stikstof voor een strek groei-effect en diepgroene bladkleurgoede s..

Fosfaatmest: Doos van 2 kg

€ 6,99 Excl. BTW: € 5,78

Pokon Fosfaatmest zorgt voor de ontwikkeling van de plantenwortels, vruchtvorming en bloemvorming.Met name bij aanplant is voldoende fosfaat belangrijk. Dit bevordert de wortelontwikkeling, bloei en z..

Gedroogde Mestkorrels 25kg

€ 15,50 Excl. BTW: € 12,81

Pokon Gedroogde Mestkorrels ook wel in de volksmond ook wel Koemestkorrels genoemd is een natuurlijke meststof die de bodemstructuur verbeterd. De in de korrels aanwezige voeding komt geleidelijk vrij..

Graszaad Recreatiegazon Zak vanaf 1 kg

€ 12,50 Excl. BTW: € 10,33

Recreatie gazon is uitermate geschikt voor recreatieve doeleinden of het nu gaat om spelende kinderen en huisdieren of om lekker op te zonnen..

Graszaad Uniek Special: Zak vanaf 1 kg

€ 15,00 Excl. BTW: € 12,40

Uniek Special is een gazon dat bestaat uit speciaal geselecteerde  zaden door de Specialisten van Uniek Graszodenkwekerij.Zij hebben verschillende uiterst kwalitatieve zaden bij elkaar gezoc..

Kalimest: Doos van 2 kg

€ 6,99 Excl. BTW: € 5,78

Elke plant heeft op een gegeven moment honger.Wanneer de plant onvoldoende voeding krijgt stagneert de groei, verkleuren de bladeren, zijn de bloemen kleiner en is de kans op ziektes & plagen grot..

Kalk: Zak van 5 kg

€ 5,99 Excl. BTW: € 4,95

Wanneer te gebruiken?Kalk kan het hele jaar rond voor het gazon gebruikt worden, aangezien kalk niet temperatuursafhankelijk is.Strooi kalk ieder jaar in het najaar zodat deze kalk gedurende de winter..

Weergeven 1 t/m 9 van in totaal 16